☰ Menu
7 dagen per week bereikbaar van 07.00 tot 22.00 040-2051882

Eigen reviews

Loodgieter Dekkers - Eindhoven
Loodgieter Dekkers - Eindhoven 4.5/ 5 based on 1 10 ratings.

Klant uit Veldhoven

- komen  afspraken na
- werken nauwkeurig
- daadwerkelijke kosten komen overeen met de offerte
- denken goed mee

Prima bedrijf nette lui weten van aanpakken.

 

Rating:Ruud uit Best

Dekkers badkamers heeft bij ons een compleet nieuw toilet gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde sanitair en het geleverde werk. Alles keurig opgeleverd en schoongemaakt. Nette vakmensen! Bedankt en wellicht tot een volgende klus.

 

Rating:Jeroen en Astrid

Lekkage toilet jaren 30 woning.

Onze toilet was eigenlijk al jaren aan vervanging toe maar het kwam er maar niet van tot ineens de wc vol stond met …. in lichte paniek hebben we verschillende bedrijven gebeld gelukkig kon nick met zijn collega snel komen. Het probleem werd snel en provisorisch verholpen waarna we een afspraak hebben gemaakt om een nieuw toilet te plaatsen.

Bedankt voor de snelle service en nette afhandeling bij een volgende klus “hopelijk gepland” gaan wij zeker weer met Dekkers in zee.

 

Rating:Anoniem

Na een lekkage in onze oude badkamer zijn wij via via bij Dekkers badkamers uitgekomen.

Al snel bleek dat de lekkage veel schade had aangericht na een bezoek in de showroom van Dekkers badkamer meteen een datum geprikt om tot renovatie over te gaan.

Door het vakkundig en creatief meedenken zijn wij nu de trotse eigenaar van een droombadkamer waar we iedere keer tot rust komen.

Super bedankt  voor deze heerlijke badkamer! 

Rating:Fam. V Raak

Waterschade parketvloer.

Na hevige waterschade in onze woonkamer uitgekomen bij Dekkers Badkamer.

Perfecte service en een super mooi gelegde tegelvloer. wij zijn erg tevreden en komen zeker terug voor de verbouwing van onze badkamer!

 

Rating:Dhr. Meeuwissen, Waalre

Op basis van meerdere offertes is uiteindelijk de keus gevallen op Dekkers badkamers. Voordeel was dat ze snel konden beginnen met de volgende klussen:

•Aanpassingen elektra en water etc

•Twee toiletrenovaties (betegelen, plaatsen zwevend toilet)

•Stucwerk van muren en plafonds

Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat en netjes binnen de afgesproken termijn alles gedaan.

Bij een volgende klus zal ik zeker dit bedrijf weer in de arm nemen. Kan het zeer aanraden!

 

Rating:Kees en Ria de Vliet

Nick
Bedankt voor het keurig betegelen van het toilet
We zijn weer zeer tevreden.
Als we weer een klus Hebben bellen we je weer.

 

Rating:Een tevreden klant

Een echte vakman! Wij hebben al meerdere klussen laten uitvoeren door Nick hij is bij ons begonnen met een kleine klus die hij perfect heeft uitgevoerd. Dit was het vervangen van een bevroren buitenkraantje.  De hierop volgende klus was groter, namelijk  het compleet renoveren  van de badkamer en toilet. Ook hier zijn wij heel tevreden over. Mochten wij in de toekomst nog meer klussen hebben dan gaan wij zeker weer in zee met Nick! Goed gereedschap is het halve werk. Deze uitdrukking gaat zeker op voor Nick en zijn bedrijf.

Rating:Familie de Gouw, Veldhoven

Onze badkamer en toilet zijn uitermate vakkundig onder handen genomen door Dekkers badkamers. Door het gebruik van natuursteen was de verbouwing niet eenvoudig. Tijdens de verbouwing was er goed en tijdig overleg, leveren hoge kwaliteit, afspraken werden goed nagekomen, professionele uitstraling.

We bevelen Dekkers badkamer dan ook van harte aan.

Rating:Toine en Ans

Wij hebben de gehele badkamer renovatie door dekkers badkamers uit laten voeren dit alles is gedaan aan de hand van het ontwerp van onze architect.  Alles is door Dekkers badkamers tot in het kleinste detail uitgevoerd en ruim binnen het budget en afgesproken tijd. Zoals bij iedere verbouwing zijn er altijd onverwachte problemen maar deze werden vakkundig opgelost door het bedenken van oplossingen.

Flexibele en nette vaklui.

Nick en zijn bedrijf is een aanrader bij een volgende verbouwing of renovatie maken wij weer gebruik van dit bedrijf. 

Rating:Meteen een vrijblijvende gratis offerte aanvragen?

Waterwereld 78, 5658 RL Eindhoven | 040-2051882 | info@loodgieterdekkers.nl | KVK: 54794226 | BTW : NL151673858B01

Blog

  • Aanleg of reparatie gasinstallatie

    Gasinstallaties worden aangelegd volgens NEN 1078. De installaties bestaan net als de waterinstallaties uit leidingen, fittingen, toestellen en appendages.  Naast stalen- en koperen leidingen worden de leidingen tegenwoordig ook uitgevoerd in hoogwaardig kunststof middels persverbindingen. Ook de gasleidingen worden tijdens bouw tussentijds op dichtheid gecontroleerd. Wanneer werkzaamheden aan gasinstallatie uitgevoerd zijn word een eindcontrole uitgevoerd middels de gehele gasinstallatie af te persen.

Copyright © 2021 Loodgieter Dekkers is onderdeel van Dekkers Klusbedrijf

Loodgieter Dekkers - Eindhoven
Loodgieter Dekkers - Eindhoven 4.5/ 5 based on 1 10 ratings.