☰ Menu
7 dagen per week bereikbaar van 07.00 tot 22.00 040-2051882

De temperatuur in uw huis of bedrijfspand bepaalt voor een groot deel hoe u zich thuis of op het werk voelt. Dekkers Loodgieter helpt u bij alle zaken die te maken hebben met het verwarmen van uw huis of werkruimte: een kapotte radiator, een nieuwe CV-ketel, een convector vervangen, vloerverwarming plaatsen, problemen met de gasleidingen of het plaatsen van een zonneboiler.

Spoedservice
Soms wilt u dat er meteen iemand komt, bijvoorbeeld als de verwarming een storing heeft of als u te maken met lekkage en er een verwarming installateur of reparateur moet komen. Dan belt u ons direct, op elk tijdstip van de dag. Eén van onze ervaren loodgieters komt meteen naar u toe om het probleem op te lossen.

Repareren, leveren en installeren
Is uw CV-ketel na vele jaren trouwe dienst aan vervanging toe? Wilt u vloerverwarming in het nieuwe huis? Of doet de verwarming het niet goed en moet er een verwarming installateur of reparateur komen? Dekkers Loodgieter laat u niet in de kou staan. Waar mogelijk repareren we de bestaande installatie voor u en is er niet altijd een cv installateur nodig. En daarnaast koopt u bij ons gemakkelijk en voordelig een nieuwe  CV-ketel, een pompsysteem of nieuwe radiatoren, die we vervolgens vlot en vakkundig voor u installeren. Ook als het gaat om gasinstallaties zijn we een erkend CV installateur, u kiest dus ook voor veiligheid.

Onderhoudsabonnement CV-ketel
Om verwarmingsproblemen te voorkomen, zuinig te stoken en een nieuwe cv installatie aanleggen te voorkomen, is goed onderhoud van belang. Hiervoor sluit u een onderhoudscontract met Dekkers Loodgieter. Bij elke onderhoudsbeurt kijken we hoe de ketel functioneert en maken we hem deze schoon. Het onderhoud van CV-ketels voeren we elke twee jaar uit. Desgewenst controleren wij dan ook direct uw gasinstallatie. Mocht u zonder onderhoudscontract een eenmalige onderhoudsbeurt willen laten uitvoeren, dan doen wij dat ook graag voor u.

Ventilatie
Het regelmatig verversen van de lucht, houdt de ruimte gezond. Daarom is ventilatie noodzakelijk. Dit gebeurt in oudere huizen al op een natuurlijke manier: door ramen en deuren open te zetten en door de spouwmuren heen. Om de luchtstroom op elk moment goed te laten lopen, kunt u extra roosters plaatsen. Loodgieter Dekkers adviseert u graag over de mogelijkheden voor natuurlijke ventilatie. U kunt ook kiezen voor mechanische ventilatie. Dan wordt er lucht het huis opgezogen met een speciale ventilator en via luchtkanalen naar buiten getransporteerd. Hoeveel lucht er wordt afgezogen regelt u met de standenschakelaar. Omgekeerd kan er, via ventilatieroosters of klepramen, wordt (buiten)lucht worden aangezogen.

Natuurlijk kan het zo zijn dat u met spoed, snel een cv installateur op de stoep wilt hebben. Onze CV installateur komt na uw telefoontje snel naar u toe, want een klus die zo dringend is, moet snel opgelost worden! Of het nu om een complete nieuwe cv installatie aanleggen gaat, of een reparatie. Kortom, voor de reparatie of installatie van uw verwarmingsketel, vloerverwarming etc. moet u bij ons zijn.

Meteen een vrijblijvende gratis offerte aanvragen?

Waterwereld 78, 5658 RL Eindhoven | 040-2051882 | info@loodgieterdekkers.nl | KVK: 54794226 | BTW : NL151673858B01

Blog

  • Aanleg of reparatie gasinstallatie

    Gasinstallaties worden aangelegd volgens NEN 1078. De installaties bestaan net als de waterinstallaties uit leidingen, fittingen, toestellen en appendages.  Naast stalen- en koperen leidingen worden de leidingen tegenwoordig ook uitgevoerd in hoogwaardig kunststof middels persverbindingen. Ook de gasleidingen worden tijdens bouw tussentijds op dichtheid gecontroleerd. Wanneer werkzaamheden aan gasinstallatie uitgevoerd zijn word een eindcontrole uitgevoerd middels de gehele gasinstallatie af te persen.

Copyright © 2021 Loodgieter Dekkers is onderdeel van Dekkers Klusbedrijf

Loodgieter Dekkers - Eindhoven
Loodgieter Dekkers - Eindhoven 4.5/ 5 based on 1 10 ratings.