☰ Menu
7 dagen per week bereikbaar van 07.00 tot 22.00 040-2051882


Hebt u uw droomkeuken al uitgezocht? Dan zorgen wij dat hij snel gemonteerd wordt.

Gas, water, afvoer en elektra
Wilt u de keuken gaan verbouwen? Of wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Als u weet wat uw keukenwensen zijn, dan kijken wij voor u of er wat aan de bestaande installaties aangepast dient te worden. Een nieuwe indeling betekent soms dat de waterleidingen worden verplaatst, dat er een nieuwe afvoer komt, dat er op andere plaatsen elektra wordt aangelegd of dat de gas(leidingen) opnieuw worden gelegd. Alles is mogelijk. Wat uw wensen ook zijn, Loodgieter Dekkers zorgt dat ervaren vakmensen het installatietechnische werk vakkundig uitvoeren. En als het voorwerk gedaan is, plaatsen we uw keuken.

Installatie van de keuken
De leidingen zijn gelegd, het water is aangesloten, de afvoer werkt, de aansluiting op het riool functioneert en het gas doet het. Tijd voor de volgende stap: het installeren van de keuken. Als het voorbereidende werk is afgerond, plaatst Dekker Loodgieters in maximaal twee dagen een volledig nieuwe keuken voor u. Uiteraard inclusief de aansluiting op gas, water, elektra en de afvoer.

Meteen een vrijblijvende gratis offerte aanvragen?

Waterwereld 78, 5658 RL Eindhoven | 040-2051882 | info@loodgieterdekkers.nl | KVK: 54794226 | BTW : NL151673858B01

Blog

  • Aanleg of reparatie gasinstallatie

    Gasinstallaties worden aangelegd volgens NEN 1078. De installaties bestaan net als de waterinstallaties uit leidingen, fittingen, toestellen en appendages.  Naast stalen- en koperen leidingen worden de leidingen tegenwoordig ook uitgevoerd in hoogwaardig kunststof middels persverbindingen. Ook de gasleidingen worden tijdens bouw tussentijds op dichtheid gecontroleerd. Wanneer werkzaamheden aan gasinstallatie uitgevoerd zijn word een eindcontrole uitgevoerd middels de gehele gasinstallatie af te persen.

Copyright © 2021 Loodgieter Dekkers is onderdeel van Dekkers Klusbedrijf

Loodgieter Dekkers - Eindhoven
Loodgieter Dekkers - Eindhoven 4.5/ 5 based on 1 10 ratings.