☰ Menu
7 dagen per week bereikbaar van 07.00 tot 22.00 040-2051882

Help, het regent binnen in huis. Lekkage! Dat wilt u nooit meer meemaken. Liever nog wilt u voorkomen dat het dak gaat lekken. Goed doorlopende dakgoten, een degelijke regenpijp en waterdichte dakbedekking kunnen veel ellende voorkomen. Wij leveren en installeren alle soorten dakgoten, regenpijpen, daklijsten, dakbedekking, afvoeren en gevelbekleding. Van lood, koper of zink. We repareren uw dak en plaatsen lichtkoepels en dakkapellen. Ook kunt u bij ons terecht voor het laten isoleren van uw dak.

Loodwerk
Op veel daken ziet u lood als onderdeel van de dakbedekking. Het lood helpt u uw huis droog te houden: het wordt gebruikt om openingen op het dak waterdicht te maken, bijvoorbeeld rondom de schoorsteen of tussen de gevel en een plat dak. Loodgieter Dekkers levert en plaatst goed en duurzaam loodwerk. Zo houdt u het (regen)water buiten.

Zink- en koperwerk
Heeft uw dak een (licht) hellend vlak, zoals op de dakkapel? Is de hemelwaterafvoer aan vernieuwing toe? Of wilt u een zinken of koperen gevelbekleding op uw bedrijfspand? Loodgieter Dekkers is thuis in alle toepassingen van zink. Als felsdak, roevendak, profielbanendak of losagnedak of juist als luifel, goot, regenpijp of op de gevel. Zink en koper zijn niet alleen waterdicht, maar ook heel duurzaam. Als de detaillering en de ventilatie goed zijn, kunt u levenslang vooruit.

Dakbedekking en dakisolatie
Het water houdt u graag buiten, de warmte binnen. De juiste dakbedekking is niet alleen waterdicht, maar liefst ook onbrandbaar, licht van gewicht en warmte-isolerend. Dekkers Loodgieters levert u altijd onderhoudsarme (bitumen) daken. Ook leveren en plaatse we lichtkoepels en dakkappellen. Dakisolatie helpt u vervolgens verder te besparen op de stookkosten en uw huis behaaglijk warm te houden. Elke vorm van dakisolatie zorgt voor energiebesparing (en minder belasting van het milieu). Er zijn veel mogelijkheden: zo kunnen we de zoldervloer voor u isoleren of juist een plat of een schuin dak. Over de meest geschikte manier van  dakisolatie voor uw woning, informeren we u graag.

Riolering
Regenwater dat via de dakgoot door de regengoot loopt, komt via een waterafvoersysteem in de riolering terecht. Met de toenemende hoeveelheid regen is een goede afvoer van hemelwater van groot belang. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en aanleggen van afvoersystemen. Zodat ook uw voeten droog blijven.

(Spoed)reparaties & onderhoud 
Lekkage geeft altijd stress. Daarom zijn we u bij deze overlastsituaties snel van dienst. U kunt ons, als dat nodig is, 24 uur per dag bellen. Ook als de nood minder hoog is, plannen we graag een afspraak voor u in voor een reparatie of onderhoudsbeurt. Bij elke beurt controleren we hoe uw dak eruitziet, inclusief het lood- en zinkwerk, de schoorsteen en de goten. Waar nodig worden onderdelen vervangen of gerepareerd en de goten gereinigd. Daarnaast kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Twee keer per jaar maken we dan de dakgoten en de afvoer voor u schoon.

Meteen een vrijblijvende gratis offerte aanvragen?

Waterwereld 78, 5658 RL Eindhoven | 040-2051882 | info@loodgieterdekkers.nl | KVK: 54794226 | BTW : NL151673858B01

Blog

  • Aanleg of reparatie gasinstallatie

    Gasinstallaties worden aangelegd volgens NEN 1078. De installaties bestaan net als de waterinstallaties uit leidingen, fittingen, toestellen en appendages.  Naast stalen- en koperen leidingen worden de leidingen tegenwoordig ook uitgevoerd in hoogwaardig kunststof middels persverbindingen. Ook de gasleidingen worden tijdens bouw tussentijds op dichtheid gecontroleerd. Wanneer werkzaamheden aan gasinstallatie uitgevoerd zijn word een eindcontrole uitgevoerd middels de gehele gasinstallatie af te persen.

Copyright © 2021 Loodgieter Dekkers is onderdeel van Dekkers Klusbedrijf

Loodgieter Dekkers - Eindhoven
Loodgieter Dekkers - Eindhoven 4.5/ 5 based on 1 10 ratings.