☰ Menu
7 dagen per week bereikbaar van 07.00 tot 22.00 040-2051882

Wilt u het toilet renoveren, bijvoorbeeld door een hangend closet te laten plaatsen? Wilt u een inloopdouche? Of wilt u de badkamer anders indelen of vervangen? Loodgieter Dekkers is thuis in elke natte ruimte in uw woning of bedrijfspand. U kunt bij ons terecht voor het leveren en installeren van badkamers en toiletten en het (ver)leggen van het leidingwerk. We komen graag uw situatie ter plekke bekijken voor een goede inschatting. Ook bent u welkom in onze showroom. 

Aankoop en installatie badkamer en wc
Welk sanitair u ook zoekt en welke tegels u ook mooi bent, via ons Dekkers Loodgieter koopt u alle A-merken sanitair en tegelwerk voor een goede prijs. Alle A-merken leveren wij met korting. Van wandtegel tot bad, van kraan tot spiegel, van douchebak tot wc, van badkamermeubel tot radiator. Bij ons bestelt u een volledige badkamer of toilet, die we vervolgens netjes voor u installeren. Op alle bestelde artikelen en op de montage hebt u altijd volledige garantie.

Plaatsen badkamer en toilet
Koopt u het sanitair en de tegels liever elders? Ook dan nemen we uw badkamerverbouwing graag op ons. Elk bad, elke douche, elk toilet en elk meubel wordt vakkundig geplaatst. Elk onderdeel werken we netjes af. We zorgen voor een volledige aansluiting van het sanitair op de afvoer. En het tegelwerk leveren we keurig op.

Niet alleen de loodgieter
Bij het installeren van de badkamer nemen we u alle werkzaamheden uit handen: slopen, leidingen (ver)plaatsen, het bad aftimmeren, de wc verplaatsen, vloerverwarming leggen, tegel- en stucwerk, de radiatoren monteren enzovoort. Dat doet de loodgieter niet alleen. Voor elke klus schakelen wij een specialist in: de tegelzetter, de schilder, de stukadoor of de timmerman. Elke vakman is bekwaam en ervaren, waardoor u nog steeds voordelig uit bent.

Meteen een vrijblijvende gratis offerte aanvragen?

Waterwereld 78, 5658 RL Eindhoven | 040-2051882 | info@loodgieterdekkers.nl | KVK: 54794226 | BTW : NL151673858B01

Blog

  • Aanleg of reparatie gasinstallatie

    Gasinstallaties worden aangelegd volgens NEN 1078. De installaties bestaan net als de waterinstallaties uit leidingen, fittingen, toestellen en appendages.  Naast stalen- en koperen leidingen worden de leidingen tegenwoordig ook uitgevoerd in hoogwaardig kunststof middels persverbindingen. Ook de gasleidingen worden tijdens bouw tussentijds op dichtheid gecontroleerd. Wanneer werkzaamheden aan gasinstallatie uitgevoerd zijn word een eindcontrole uitgevoerd middels de gehele gasinstallatie af te persen.

Copyright © 2021 Loodgieter Dekkers is onderdeel van Dekkers Klusbedrijf

Loodgieter Dekkers - Eindhoven
Loodgieter Dekkers - Eindhoven 4.5/ 5 based on 1 10 ratings.