☰ Menu
7 dagen per week bereikbaar van 07.00 tot 22.00 06 - 139 220 05

inbouwreservoir 2

Onlangs hebben we een inbouwreservoir van Geberit voor onze klanten Ruud en Desiree in hun nieuwe badkamer geplaatst. Het was een hele klus om het riool volgens de juiste normen te installeren. Het oude riool was slecht gebouwd en functioneerde niet zoals het hoort. Nu is alles weer prima in orde. Wij hebben er ook voor gezorgd dat het nieuwe, door ons geleverde, sanitair goed functioneert. Hiervoor zijn de waterleidingen en de afvoer verplaatst.

Samen met een collega van EK timmerwerken uit Waalre is er een nieuw plafond gemonteerd en is er een wand geplaatst voor de inloopdouche.
Onze huisstukadoor Megens heeft alles keurig vlak gemaakt en het plafond gesmeerd. Vervolgens is het tegelwerk geplaatst waarna wij de badkamer de week erop van nieuw sanitair hebben voorzien. Dat alles in 14 dagen, wat erg snel is!

Bent u ook op zoek naar een goede loodgieter in de regio Eindhoven, denk dan eens aan Loodgieter Dekkers uit Eindhoven. Geen klus is voor ons te gek. Of het nu gaat om het verbouwen of renoveren van uw badkamer of toilet, een nieuwe cv ketel, nieuwe dakgoot, nieuwe binnenriolering of de verbouwing van uw keuken, een nieuw plat dak of nieuw leidingwerk, wij maken het allemaal.
inbouwreservoir 1 

 

Meteen een vrijblijvende gratis offerte aanvragen?

Waterwereld 78, 5658 RL Eindhoven | 06 - 139 220 05 | info@loodgieterdekkers.nl | KVK: 54794226 | BTW : NL151673858B01

Blog

  • Aanleg of reparatie gasinstallatie

    Gasinstallaties worden aangelegd volgens NEN 1078. De installaties bestaan net als de waterinstallaties uit leidingen, fittingen, toestellen en appendages.  Naast stalen- en koperen leidingen worden de leidingen tegenwoordig ook uitgevoerd in hoogwaardig kunststof middels persverbindingen. Ook de gasleidingen worden tijdens bouw tussentijds op dichtheid gecontroleerd. Wanneer werkzaamheden aan gasinstallatie uitgevoerd zijn word een eindcontrole uitgevoerd middels de gehele gasinstallatie af te persen.

Copyright © 2019 Loodgieter Dekkers is onderdeel van Dekkers Klusbedrijf

Loodgieter Dekkers - Eindhoven
Loodgieter Dekkers - Eindhoven 4.5/ 5 based on 1 10 ratings.