☰ Menu
7 dagen per week bereikbaar van 07.00 tot 22.00 06 - 139 220 05

nieuwe badkamer 3

In de Graspieper in Meerhoven hebben wij wederom een badkamer opgeleverd. Deze badkamer is gerealiseerd in een oude slaapkamer door de specialisten van Loodgieter Dekkers uit Eindhoven. Wij hebben een nieuwe standleiding uit de kruipruimte naar boven gelegd voor de afvoer van de nieuwe badkamer. De benodigde betonboringen hebben we laten uitvoeren door Bebotec boringen uit Eersel. De start van de badkamer was de week ervoor al gemaakt zoals te zien was op de foto’s met het loodgieterswerk.

Daarna zijn wij begonnen met het verwijderen van een raam en het dichtzetten hiervan. De tegelzetter is vervolgens begonnen met het plaatsen van de door ons geleverde tegels. Na het tegelen hebben we het ook door ons geleverde sanitair geplaatst om de badkamer volledig af te werken. Voor extra beluchting is er een gat in de gevel geboord van 80mm rond en hier roosters voor geplaatst. Al met al waren we zeer tevreden met het eindresultaat, een eenvoudige maar prima en ruime nieuwe badkamer.
nieuwe badkamer 1  nieuwe badkamer 2 

Meteen een vrijblijvende gratis offerte aanvragen?

Waterwereld 78, 5658 RL Eindhoven | 06 - 139 220 05 | info@loodgieterdekkers.nl | KVK: 54794226 | BTW : NL151673858B01

Blog

  • Aanleg of reparatie gasinstallatie

    Gasinstallaties worden aangelegd volgens NEN 1078. De installaties bestaan net als de waterinstallaties uit leidingen, fittingen, toestellen en appendages.  Naast stalen- en koperen leidingen worden de leidingen tegenwoordig ook uitgevoerd in hoogwaardig kunststof middels persverbindingen. Ook de gasleidingen worden tijdens bouw tussentijds op dichtheid gecontroleerd. Wanneer werkzaamheden aan gasinstallatie uitgevoerd zijn word een eindcontrole uitgevoerd middels de gehele gasinstallatie af te persen.

Copyright © 2020 Loodgieter Dekkers is onderdeel van Dekkers Klusbedrijf

Loodgieter Dekkers - Eindhoven
Loodgieter Dekkers - Eindhoven 4.5/ 5 based on 1 10 ratings.