☰ Menu
7 dagen per week bereikbaar van 07.00 tot 22.00 06 - 139 220 05

bestrating door Banshi bestratingen uit Eindhoven
Deze week hebben de specialisten van Loodgieter Dekkers uit Eindhoven een hoofdriolering op de Blaarthemseweg in Veldhoven vervangen. Doordat er wortelgroei was ontstaan in de oude gresbuizen was het noodzakelijk dat dit riool door onze loodgieter werd vervangen door 125mm pvc buis. Loodgieter Dekkers uit Eindhoven, onderdeel van Klusbedrijf Dekkers Eindhoven heeft 12 specialisten in huis die elk hun eigen vakgebied kennen. Op deze manier kunnen wij niet alleen het werk van de loodgieter uitvoeren, maar zorgen wij ook voor het graafwerk en de bestrating.

De eerste dag hebben we door de grondwerker Banchi Bestratingen uit Eindhoven de bestrating eruit laten halen en de oude grespijp op laten graven. Door het doen van een klikmelding bij de gemeente Eindhoven krijgen we inzicht in de kabels die er in de grond liggen. Hierdoor zijn we ook meteen verzekerd als er iets misgaat en er bijvoorbeeld een gas of electraleiding wordt geraakt. Het vervangen van een hoofdriool moet snel gebeuren omdat het in de dagen dat er aan gewerkt wordt niet kan worden gebruikt. We hebben daarom de 2e dag meteen het riool vervangen. De loodgieter is hier morgens aan begonnen samen met mijn stagiaire Kailash Ramrattan, omdat er nog wat putten uit geslagen moesten worden ben ik zelf middags ter plaatse gegaan om mee te helpen om zo te zorgen dat alles die dag af kwam. Samen met de loodgieter hebben we de klus geklaard en om vier uur konden we weer terug naar Eindhoven.

De volgende dag is de bestrating in Veldhoven terug gelegd, om 16.00 uur was alles gereed en kon het nieuwe riool weer in gebruik worden genomen. Een tevreden klant, en geslaagde klus.

Bent U op zoek naar een goede loodgieter, loodgietersbedrijf in de regio Eindhoven, Veldhoven, Nuenen, Geldrop etc. neem dan contact op met de specialisten van Loodgieter Dekkers.

Wij hebben in de zomer speciale acties met betrekking tot het plaatsen van sanitair en badkamers, wij zijn onder andere ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van sanitair en tegels, dus ook voor uw badkamer kunt u terecht bij Loodgieter Dekkers uit Eindhoven.

graafwerken en vervanging hoofdriool Veldhoven

Meteen een vrijblijvende gratis offerte aanvragen?

Waterwereld 78, 5658 RL Eindhoven | 06 - 139 220 05 | info@loodgieterdekkers.nl | KVK: 54794226 | BTW : NL151673858B01

Blog

  • Aanleg of reparatie gasinstallatie

    Gasinstallaties worden aangelegd volgens NEN 1078. De installaties bestaan net als de waterinstallaties uit leidingen, fittingen, toestellen en appendages.  Naast stalen- en koperen leidingen worden de leidingen tegenwoordig ook uitgevoerd in hoogwaardig kunststof middels persverbindingen. Ook de gasleidingen worden tijdens bouw tussentijds op dichtheid gecontroleerd. Wanneer werkzaamheden aan gasinstallatie uitgevoerd zijn word een eindcontrole uitgevoerd middels de gehele gasinstallatie af te persen.

Copyright © 2020 Loodgieter Dekkers is onderdeel van Dekkers Klusbedrijf

Loodgieter Dekkers - Eindhoven
Loodgieter Dekkers - Eindhoven 4.5/ 5 based on 1 10 ratings.